Over ons

GYRO Center biedt hosting op maat. Van losse racks tot complete maatwerk privéfaciliteiten met high density posities. De engineers van GYRO Center zijn 24 uur per dag beschikbaar voor installatie en hardware-matig onderhoud van uw apparatuur.

Ons datacenter
GYRO Center is beschermd tegen inbraak, brand en stroomuitval. Via een geavanceerd Datacenter Management System (DCMS) worden alle kritieke processen bewaakt. Dit systeem levert meer dan voldoende veiligheid, zodat bijvoorbeeld ook grote ondernemingen in de luchtvaart, ICT, verzekeringen, financiën en media voor GYRO Center kiezen.
Het datacenter is als een van de eerste datacentra in Europa in het bezit van de EUE-certificering (Energy Usage Effectiveness norm), een bewijs dat we voldoen aan de strengste milieu-eisen van dit moment, welke per 2011 verplicht werden in de gehele EU. Door ook 100% duurzame energie in te kopen en pro-actief het energieverbruik te beheersen, zijn onze klanten ervan verzekerd in een “groene” omgeving gehost te zijn.

Wij leveren naast standaardproducten en -pakketten, ook maatwerk op het gebied van uw ICT-vraagstuk. Graag staan wij u in een persoonlijk gesprek te woord, om te kijken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

• U brengt uw connectiviteit en betrouwbaarheid op het hoogst mogelijke niveau
• U reduceert de kosten van uw infrastructuur
• Uw medewerkers kunnen zich nog beter richten op uw core business
• U kiest voor een energie-verantwoord datacenter
• Hiermee levert u een belangrijke bijdrage aan een beter milieu