Uw apparatuur, onze zorg.

De co-locatiediensten van GYRO Center staan garant voor een kosteneffectieve, betrouwbare en veilige omgeving voor uw kritische apparatuur. Binnen GYRO Center bieden wij een grote verscheidenheid aan configuraties en combinaties.

ISO27001
Het gecertificeerde GYRO Center is in 2009 in gebruik genomen, voldoet aan alle belangrijke industrie-standaarden en is opgebouwd met hoogwaardige componenten. Uiteraard kent GYRO Center een meervoudig uitgevoerde infrastructuur. Het datacenter beschikt over 24/7 bewaking, strikte toegangscontrole, camerabewaking, noodstroomvoorzieningen, klimaatcontrole en geavanceerde branddetectie en blusinstallaties.

Reguliere tests
Alle componenten worden gemonitord en regelmatig getest. Dat beperkt zich niet tot simulaties waarbij de UPS-en en dieselgenerators worden getest, maar omvat ook een heuse black-building test. GYRO Center is CO²-neutraal en heeft een lage PUE-waarde, zodat u kunt kiezen voor een milieubewuste aanpak.

Carrier Neutral
GYRO Center is carrier neutral, wat betekent dat u vrij bent om zelf een telecomprovider te kiezen. U kunt eventuele verbindingen en bijbehorende ontsluitingen ook laten invullen door GYRO Center en haar partners. Ook is het mogelijk om, in samenwerking met onze partners, backupmogelijkheden aan te bieden. Wij zorgen er in dat geval voor dat uw data veilig op een andere locatie wordt opgeslagen en terug gehaald kan worden wanneer dat nodig is.

24/7 on-site support
De on-site supportmedewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar voor alle technische en/of logistieke ondersteuning. Vanzelfsprekend kunnen wij helpen op basis van uw aanwijzingen met diagnose en oplossen van problemen binnen uw omgeving. Denk hierbij aan het vervangen van een harde schijf, het uitlezen van gegevens of het rebooten van uw apparatuur. Ook denken wij graag mee bij de opbouw van uw co-locatie omgeving.

 

 

 

 

24×7 toegang

ISO-gecertificeerd

Energie-verantwoord

Carrier Neutral

Veilig & Betrouwbaar

24×7 Remote Hands

COLOCATION

Uw eigen systemen onderbrengen in een professioneel datacenter. Met één of meerdere racks heeft u genoeg ruimte om uw hele omgeving op een veilige manier aan GYRO Center toe te vertrouwen.

CONNECTIVITY

GYRO Center selecteert en biedt de ruimte aan vertrouwde partners om connectiviteit te realiseren. Binnen GYRO Center is voldoende keus en samen met u kijken wij graag naar de beste oplossing.

REMOTE HANDS

24 uur per dag de dienstverlening die u nodig hebt. Of het nu gaat om een simpele reboot, het uitlezen van een status of het verwisselen van een harde schijf. Onze specialisten helpen u graag.

Neem contact met ons op