Beveiliging & Toegang

Beveiliging & ToegangBeveiliging en snelle toegang tot uw apparatuur vormen een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Onze on-site specialisten staan 24/7 voor u klaar om niet alleen snel toegang te verlenen maar ook om u op afstand van dienst te kunnen zijn.

Beveiliging
GYRO Center is uitgerust met een compleet beveiligingssysteem, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij hanteren onder andere:

• Fysieke bewaking
• Autorisatie en legitimatie van alle bezoekers
• Camerabewaking
• Alarmering bij inbraak of brand

Datacenter monitoring
GYRO Center beheert en bewaakt alle kritieke processen via het geavanceerde Data Center Management System (DCMS). Met behulp van het DCMS controleren onze 24/7 on-site specialisten de stroomvoorziening, toegang, alarmsystemen, koeling, luchtvochtigheid, lekkagedetectie en andere essentiële omgevingsvariabelen.

Toegang
De toegang tot GYRO Center is geregeld met programmeerbare toegangskaarten en visuele identificatie. De toegangspassen bieden tijdelijke toegang tot uitsluitend de ruimten waar de klant toegang dient te krijgen. U krijgt toegang als de on-site engineer of de Datacenter manager uw verzoek goedkeurt. Dit gaat via identificatieplicht en aanmelding via het intranet. U wilt natuurlijk snel bij uw eigen apparatuur, het GYRO Center heeft standaard procedures die u dit dag en nacht garanderen.

VESDA
Elke ruimte van het GYRO Center is voorzien van Very Early Smoke Detection Apparatus (VESDA). Deze apparaten zijn dubbel uitgevoerd. De gevoelige (rook)detectoren staan rechtstreeks in verbinding met het DCMS. De specialisten van het GYRO Center monitoren dit DCMS 24/7. Dit biedt de mogelijkheid zeer snel te handelen bij eventuele calamiteiten. Een dienstdoende engineer is binnen enkele seconden ter plaatse om de situatie in te schatten en actie te ondernemen.