Colocation

Uw eigen systemen onderbrengen in een professioneel, milieu- én klantvriendelijk datacenter? De colocatie-diensten van GYRO Center staan garant voor een kosteneffectieve, betrouwbare en veilige omgeving voor uw kritische apparatuur. Binnen het datacenter bieden wij een grote verscheidenheid aan configuraties en combinaties..

Het gecertificeerde GYRO Center voldoet aan alle belangrijke industrie-standaarden, is opgebouwd met hoogwaardige componenten en kent een meervoudig uitgevoerde infrastructuur. Uiteraard beschikken de datacenters over 24/7 bewaking, strikte toegangscontrole, camerabewaking, noodstroomvoorzieningen, klimaatcontrole en geavanceerde branddetectie en blusinstallaties.

Alle componenten worden gemonitord en worden regelmatig getest. Zo test het datacenter bijvoorbeeld alle scenario’s rond stroomuitval. Dat beperkt zich niet tot simulaties waarbij de UPS-en en dieselgenerators worden getest, maar omvat ook een heuse black-building test. Onze datacenters maken gebruik van groene stroom, zijn CO² neutraal en hebben een lage PUE-waarde, zodat u kiest voor een milieubewuste aanpak.

GYRO Center onderscheidt zich in kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Al geruime tijd biedt zij colocatie-diensten aan allerlei organisaties, waaronder mediabedrijven, overheidsorganisaties, financiële instellingen, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, Service Providers en SaaS-partijen. Verder biedt GYRO Center ook ruime mogelijkheden voor uw cloud-hardware.

Voor meer informatie over colocatie bij GYRO Center neemt u contact met ons op, of laat u door ons terugbellen.