Renovatie en upgrade stroomvoorziening

GYRO Center zal vanaf maandag 14 januari 2019 starten met de renovatie van de entree. De gehele receptie zal worden gerenoveerd. Hierbij is gedacht aan het creëren van genoeg zitplaatsen voor aanwezige engineers.

Daarnaast zal de stroomvoorziening een upgrade krijgen. Zo wordt er een extra noodstroomaggregaat geinstalleerd, worden er extra schakelkasten bijgeplaatst en zal de huidige dieseltank worden vervangen door meerdere kleine tanks. Hierdoor kunnen we de uptime nog beter garanderen en brengen we het datacenter naar optimaal niveau.

Ook installeren we tegelijkertijd een nieuw beveiligingssysteem en nieuwe CCTV camera’s.

Tijdens de werkzaamheden zijn onze datacenter specialisten u nog steeds graag van dienst. Heeft u vragen over de werkzaamheden, neemt u dan contact op met de datacenter manager. U kunt zich ook aanmelden voor de periodieke nieuwsbrief via het intranet.

De werkzaamheden nemen in totaal ongeveer 5 maanden in beslag. De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd. Via de nieuwsbrief wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang. De installatie van het extra noodstroomaggregaat zal op de normale wijze worden aangekondigd.