Aankondiging onderhoud upgrade stroomvoorziening

GYRO Center werkt hard aan de doelstellingen die ze heeft gesteld om de dienstverlening in en om het datacenter op niveau te houden. Hiervoor is onder andere een start gemaakt aan de vernieuwing van het toegangscontrolesysteem, de camera’s en de faciliteiten. Daarnaast worden op dit moment de plannen voor de verbouwing van de entree gefinaliseerd.

Ook zijn we vanuit dit project bezig geweest met de upgrade van de stroomvoorziening. Om een Tier III-classificatie te behalen zorgen we voor hogere uptime-garanties en concurrent maintainability. Deze regels zijn opgesteld binnen het Uptime Institute. Er worden nieuwe schakelkasten en ATS’en geinstalleerd, nieuwe dieseltanks en een extra noodstroomgenerator.

A Tier III data center requires no shutdowns for equipment replacement and maintenance. A redundant delivery path for power and cooling is added to the redundant critical components of Tier II so that each and every component needed to support the IT processing environment can be shut down and maintained without impact on the IT operation.

Onze tweede noodstroomgenerator, dieseltanks, schakelkasten en voedingen zijn de afgelopen weken geïnstalleerd. De komende twee weken wordt de benodigde bekabeling aangesloten. Vanaf 24 juni gaan we het onderhoud in stappen uitvoeren.
Klanten worden door middel van de nieuwsbrief en via de statuspagina op de hoogte gehouden van het verloop. Als alles volgens planning gaat, voorzien we de handover van de nieuwe infrastructuur vanuit het project in de week van 15 juli 2019.

Heeft u interesse in een rondleiding, neem dan contact met ons op.